Staňte sa odborníkom na prípravu morských špecialít

Ryby a sladkovodné plody, rovnako ako morská úroda majú jednu nespornú výhodu: príroda im dala chuť, ktorú stačí podčiarknuť. Šéfkuchári ovládajú tajomstvo prípravy morských špecialít a vy sa ho tiež hravo naučíte. Zamilujete si slovenskú rybiu polievku, lososa so zelenou fazuľkou alebo krabí šalát. Dobrú chuť k rybám a plodom mora!

  • Losos s koriandrovým piestom

    • 20 minút
    • 4
  • Losos v Čili a Karí

    • 25 minút
  • Losos s horčicovou omáčkou

    • 20 minút
  • Lososový steak

    • 15 minút
  • Losos so zelenou fazuľkou

    • 25 minút
  • Korenený losos

    • 25 minút
  • Losos na bretónsky spôsob

    • 30 minút
  • Losos s paradajkovou omáčkou a so šampiňónmi

    • 20 minút
  • Losos na arašidoch

    • 20 minút
  • Losos v hubovo-estragónovej omáčke

    • 25 minút
  • Pstruhy na mandliach

    • 15 minút
  • Pstruhy na cibuli

    • 20 minút
  • Pečené pstruhy

    • 15 minút
  • Severská rybia polievka

    • 40 minút
  • Slovenská rybia polievka

    • 40 minút
  • Rybacia polievka s karfiolom

    • 45 minút
  • Krabia polievka

    • 20 minút
    • 6
  • Krabí šalát

    • 40 minút
    • 4
  • Polievka langustína

    • 30 minút
    • 6
  • Mušle v omáčke

    • 38 minút
    • 4